Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.04.2021
ZÁSILKOVNA NA ADRESU
Od 19.4.2021 si můžete zvolit ve způsobu předpravy také dodání na adresu za jednotnou cenu 109 Kč a kurýr ze zásilkovny Vám balíček doveze přes Váš dů... číst celé
19.03.2021
S KUTLOCHEM ke kafíčku :-)
Nakupte v jakékoliv hodnotě a jako dárek dostanete sladké překvapení ke kafíčku :)  číst celé
11.03.2021
50% na Jarní a Velikonoční zboží
Milí kutlochové,  pomozte kutlochu vyklidit "obyvák", aby mohl naskladnit již zboží na léto a podzim :-) Nabízíme předvelikonoční slevy až 50 %. Akce... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. 


Odesíláme zboží přes ZÁSILKOVNY.

 

Sledujte nás na facebooku

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů - GDPR
Ochrana osobních údajů - GDPR

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR

Osobní údaje kupujících jsou uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění. Dále nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) platné od 25.5.2018

Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího pro účely kupní smlouvy a pro marketingové účely. Kupující souhlasí se zasíláním obchodních nabídek a sdělení, přičemž tento souhlas je kupující oprávněn s okamžitou platností kdykoliv odvolat. Osobní údaje nebudou předány třetím osobám, s výjimkou těch, které by zajišťovaly splnění povinností prodávajícího z kupní smlouvy, avšak pouze v nezbytném rozsahu.

Prodávající uchovává tato elektronická data : jméno a příjmení, adresu, telefonní číslo, e-mail, u firem IČ, DIČ a jméno oprávněné osoby. Data jsou uložena a zabezpečena na serveru u poskytovatele  e-shopu fy. Golemos s.r.o.., Zátkovo nábřeží 448/7, 370 01 České Budějovice, IČ:  05208777 (ošetřeno Zpracovatelskou smlouvou). Databáze se uchovává minimálně po dobu 15-ti let od ukončení smluvního vztahu. Objednávky v papírové formě se uchovávají podle zákona o účetnictví po dobu 10-ti let a jsou uloženy v elektronicky. Po této době jsou skartovány.

Kupující je oprávněn své osobní údaje kdykoliv změnit či požádat o jejich výmaz a to pouze písemnou formou (e-mailem nebo dopisem)

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Fakturační údaje

mujkutloch.cz
Ing. Jakub Kříž 
Ypsilantiho 464/3, 603 00 Brno 

IČ: 07887272
č.bú: 1765640012/3030 (Air bank)

Reklama

- Zpracování účetnictví
- Zpracování mezd
- Zpracování daňového přiznání

Ing. Jakub Kříž - 776 037 713
Ypsilantiho 464/3, 603 00 Brno 
info@ucetnictvi-kriz.cz

Kontakty
Lenka Křížová
Lenka Křížová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz