Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.11.2020
Výprodej vánočního zboží
Pomozte KUTLOCHU vyklidit "obyvák". Zahájili jsme totální výprodej vánočního zboží!!! číst celé
06.10.2020
CHYSTÁME ADVENT
Ano, na našich stránách již chystáme advent. A tak nabízíme spoustů přízdob, dekorací, vše, co potřebujete k výrobě adventního věnce a adventní dekora... číst celé
11.07.2020
akce - DOPRAVA ZDARMA
DOPRAVA ZDARMA - již při nákupu nad 1 000 Kč, akce platí do 30.9.2020 číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. 

NOVINKA!
Odesíláme zboží do ZÁSILKOVNY.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů - GDPR
Ochrana osobních údajů - GDPR

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR

Osobní údaje kupujících jsou uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění. Dále nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) platné od 25.5.2018

Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího pro účely kupní smlouvy a pro marketingové účely. Kupující souhlasí se zasíláním obchodních nabídek a sdělení, přičemž tento souhlas je kupující oprávněn s okamžitou platností kdykoliv odvolat. Osobní údaje nebudou předány třetím osobám, s výjimkou těch, které by zajišťovaly splnění povinností prodávajícího z kupní smlouvy, avšak pouze v nezbytném rozsahu.

Prodávající uchovává tato elektronická data : jméno a příjmení, adresu, telefonní číslo, e-mail, u firem IČ, DIČ a jméno oprávněné osoby. Data jsou uložena a zabezpečena na serveru u poskytovatele  e-shopu fy. Golemos s.r.o.., Zátkovo nábřeží 448/7, 370 01 České Budějovice, IČ:  05208777 (ošetřeno Zpracovatelskou smlouvou). Databáze se uchovává minimálně po dobu 15-ti let od ukončení smluvního vztahu. Objednávky v papírové formě se uchovávají podle zákona o účetnictví po dobu 10-ti let a jsou uloženy v elektronicky. Po této době jsou skartovány.

Kupující je oprávněn své osobní údaje kdykoliv změnit či požádat o jejich výmaz a to pouze písemnou formou (e-mailem nebo dopisem)

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Fakturační údaje

mujkutloch.cz
Ing. Jakub Kříž 
Ypsilantiho 464/3, 603 00 Brno 

IČ: 07887272
č.bú: 1765640012/3030 (Air bank)

Reklama

- Zpracování účetnictví
- Zpracování mezd
- Zpracování daňového přiznání

Ing. Jakub Kříž - 776 037 713
Ypsilantiho 464/3, 603 00 Brno 
info@ucetnictvi-kriz.cz

Kontakty
Lenka Křížová
Lenka Křížová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz