Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.09.2020
PODZIM, HALLOWEEN A DUŠIČKY
Milí kutlochové, je zde září a my jsme pro vás připravili pár drobnůstek, které patří k podzimu. Budeme se těšit na Vaše objednávky.    číst celé
11.07.2020
Letní akce - DOPRAVA ZDARMA
DOPRAVA ZDARMA - již při nákupu nad 1 500 Kč číst celé
12.04.2020
VÝPRODEJ
Blížícím se létem a končícím jarem jsme zahájili VÝPRODEJ sekce JARO a VELIKONOCE. Neváhejte a objednávejte z posledních kousků :-) číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. 

NOVINKA!
Odesíláme zboží do ZÁSILKOVNY.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů - GDPR
Ochrana osobních údajů - GDPR

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR

Osobní údaje kupujících jsou uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění. Dále nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) platné od 25.5.2018

Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího pro účely kupní smlouvy a pro marketingové účely. Kupující souhlasí se zasíláním obchodních nabídek a sdělení, přičemž tento souhlas je kupující oprávněn s okamžitou platností kdykoliv odvolat. Osobní údaje nebudou předány třetím osobám, s výjimkou těch, které by zajišťovaly splnění povinností prodávajícího z kupní smlouvy, avšak pouze v nezbytném rozsahu.

Prodávající uchovává tato elektronická data : jméno a příjmení, adresu, telefonní číslo, e-mail, u firem IČ, DIČ a jméno oprávněné osoby. Data jsou uložena a zabezpečena na serveru u poskytovatele  e-shopu fy. Golemos s.r.o.., Zátkovo nábřeží 448/7, 370 01 České Budějovice, IČ:  05208777 (ošetřeno Zpracovatelskou smlouvou). Databáze se uchovává minimálně po dobu 15-ti let od ukončení smluvního vztahu. Objednávky v papírové formě se uchovávají podle zákona o účetnictví po dobu 10-ti let a jsou uloženy v elektronicky. Po této době jsou skartovány.

Kupující je oprávněn své osobní údaje kdykoliv změnit či požádat o jejich výmaz a to pouze písemnou formou (e-mailem nebo dopisem)

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Fakturační údaje

mujkutloch.cz
Ing. Jakub Kříž 
Ypsilantiho 464/3, 603 00 Brno 

IČ: 07887272
č.bú: 1765640012/3030 (Air bank)

Reklama

- Zpracování účetnictví
- Zpracování mezd
- Zpracování daňového přiznání

Ing. Jakub Kříž - 776 037 713
Ypsilantiho 464/3, 603 00 Brno 
info@ucetnictvi-kriz.cz

Kontakty
Lenka Křížová
Lenka Křížová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz